Frivilligværket

FrivilligBørs Randers 2018 d. 21. november


Dato og tid

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 16:30 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 18. november 2018 kl. 20:00

Sted

UnderVærket Randers
Stemannsgade 9C
8900 Randers C
Denmark

Arrangør

Frivilligværket
+45 29421922
annemette@frivilligvaerket.dk

For 3. år i træk afholder Frivilligværket en FrivilligBørs i Randers. Kom med til en hyggelig aften med fokus på ressourcebyt og netværksskabelse.FrivilligBørs Randers 2018 skal vi handle med hinanden - ikke med penge, men med ressourcer, viden og aktiviteter. Alt sammen i frivillighedens ånd.

Vi samler foreninger, organisationer, kommunale institutioner og virksomheder på en aktiv markedsplads, hvor vi bytter tjenester på kryds og tværs.

FrivilligBørs-konceptet er skabt for at gøre god brug af lokale ressourcer, og deltagerne fra de tidligere år har indgået aftaler om alt fra lokaleudlån og foredrag til sparring og fælles arrangementer.

På en FrivilligBørs må der ikke udveksles økonomiske ressourcer mellem deltagerne, men selvom penge ikke er involveret i aftalerne, er mulighederne mange. Netværksskabelse og nye kontakter er en lige så vigtig del af FrivilligBørs Randers som at indgå konkrete aftaler om ressourcebyt. 

I 2016 og 2017 har Frivilligværket afholdt FrivilligBørs i Randers med stor succes. Hele 138 aftaler er blevet indgået blandt deltagerne fra foreninger, kommune og erhvervsliv.

Hvad kan I efterspørge?
Hvad kan gøre gavn for jer? I kan fx efterspørge foredrag eller fyraftensmøder. I kan søge sparring og rådgivning til jeres arbejde eller et lokale til møder. Måske mangler i materialer eller nogle nye samarbejdspartnere til projekter eller events.

Hvad kan I tilbyde?
Jeres tilbud er noget, I allerede har eller kan. I kan fx holde Åbent Hus og vise hvad i laver. I har måske et lokale I kan låne ud eller materialer til overs. I kan også holde et foredrag om jeres arbejde og erfaringer eller tilbyde rådgivning.

Se hvilke aftaler der blev indgået i 2016 og 2017
 
 

FrivilligBørs Randers 2018 arrangeres af Frivilligværket

Har du spørgsmål kan du kontakte:
Kommunikationsmedarbejder Anne-Mette Madsen
annemette@frivilligvaerket.dk // 2942 1922

Se mere på: 
www.facebook.com/frivilligborsranders
www.frivilligvaerket.dk 


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Frivilligværket
+45 29421922
annemette@frivilligvaerket.dk